Uw winkelmandje is leeg.

Als u heeft geprobeerd om iets aan uw winkelmandje toe te voegen, maar het is nog steeds leeg, dan gebruikt u misschien een browser die geen cookies toestaat. Voor informatie over ons cookiebeleid Klik hier . Let op: de inhoud van uw winkelwagentje wordt maar een korte periode opgeslagen nadat u onze website verlaat.

Als u graag meer hulp heeft of uw bestelling wil plaatsen via de telefoon neem dan contact op met onze klantenservice.

0
Uw Mandje
9 WARWICK ROAD, KENILWORTH CV8 1HD, Verenigd Koningkrijk

Klantbeoordelingen

Wij waarderen de feedback van onze klanten en horen graag wat mensen waarderen aan hun aankoop, evenals eventuele problemen die ze hebben ondervonden. U kunt ook honderden onafhankelijke reviews zien op het web. Hieronder staan de duizenden productbeoordelingen die  we van tevreden klanten hebben gekregen!

Klik op een titel hieronder om alle beoordelingen voor dat item te zien.

1 2 3 4 5 6 Next
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Algemene Beoordeling

beoordeeld 30/01/2023

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Algemene Beoordeling
Excellent service, next day delivery.
Lovely product I only wish there was an option for the recipient not to have a copy of the invoice as it was a gift.
I would definitely recommend to anyone.

beoordeeld 30/01/2023

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Algemene Beoordeling
This watch was worth the slight wait. I love everything about it! It's the perfect size and weight and the colours are lovely. Seiko watches are also such great value for money.

beoordeeld 30/01/2023

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Algemene Beoordeling
Very happy, watch is excellent quality and value for money.

beoordeeld 30/01/2023

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
4 Value
4 Ease of use
5 Style
5
Algemene Beoordeling
excellent prompt service, i ordered the watch on the tuesday and it arrived on the wednesday. you cant ask for any more.

beoordeeld 30/01/2023

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Algemene Beoordeling
Excellent watch Just what I was looking for no need to keep changing the battery as Automatic.

beoordeeld 30/01/2023

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Algemene Beoordeling
CITIZEN RED ARROWS WATCH (H800): Excellent service from FC, as always. They adjusted the steel strap, charged up the watch and set the perpetual date. I will need to wait until 2024 to confirm the leap year setting is correct. This is my third purchase from FC in recent months, very happy.

beoordeeld 30/01/2023

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Algemene Beoordeling
Picked this watch up in the sale. I have wanted one of these for a long time and I'm glad I purchased one. I am absolutely blown away with the quality for the price. This is now my everyday watch. Very pleased and was delivered fast and securely.

beoordeeld 29/01/2023

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Algemene Beoordeling
Excellent customer service, watch arrived the next morning! Very happy with the watch it’s perfect for tracking my runs, sleep and recovery. Got it for a great price too!

beoordeeld 29/01/2023

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Algemene Beoordeling

beoordeeld 29/01/2023

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
1 2 3 4 5 6 Next
Bekijk deze pagina op onze andere sites:
10% korting
Uw eerste bestelling!
Erkende Britse detailhandelaar
Gratis armband aanpassing

Code gekopieerd naar het klembord!

Kopieer de kortingscode.

Beperkte edities en bepaalde merken uitgesloten
Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen
Zie het privacybeleid voor informatie over hoe gegevens worden gebruikt

Klik hier om verder te winkelen
10% kort. x
Chat
Chat
Live chat
WhatsApp
Live Help