Uw winkelmandje is leeg.

Als u heeft geprobeerd om iets aan uw winkelmandje toe te voegen, maar het is nog steeds leeg, dan gebruikt u misschien een browser die geen cookies toestaat. Voor informatie over ons cookiebeleid Klik hier . Let op: de inhoud van uw winkelwagentje wordt maar een korte periode opgeslagen nadat u onze website verlaat.

Als u graag meer hulp heeft of uw bestelling wil plaatsen via de telefoon neem dan contact op met onze klantenservice.

0
Uw Mandje
9 WARWICK ROAD, KENILWORTH CV8 1HD, Verenigd Koningkrijk

Klantbeoordelingen

Wij waarderen de feedback van onze klanten en horen graag wat mensen waarderen aan hun aankoop, evenals eventuele problemen die ze hebben ondervonden. U kunt ook honderden onafhankelijke reviews zien op het web. Hieronder staan de duizenden productbeoordelingen die  we van tevreden klanten hebben gekregen!

Klik op een titel hieronder om alle beoordelingen voor dat item te zien.

1 2 3 4 5 6 Next
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Algemene Beoordeling
I really love the watch , it’s an 18th birthday present for my son and I know he will love it, looks great and very pleased with the efficient service and I was kept informed every step of the way. Will definitely buy from you again

beoordeeld 27/01/2021

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Algemene Beoordeling
I have order and recibed within two days a fabulous
Keith Haring
Micky Mouse Swatch
For my son’s 30th birthday

His first watch a Shark Swatch and I think this may evoke happy memories in these difficult times whenever can not see each other

I am delighted with the product and the services I received so far
Katja

beoordeeld 27/01/2021

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Algemene Beoordeling
Really pleased with the earrings, cheapest price we could find and very quick delivery. Very impressed.

beoordeeld 27/01/2021

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Algemene Beoordeling
excellent service and communication from start to finish. item excellent 10/10

beoordeeld 27/01/2021

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Algemene Beoordeling
I really love the watch , it’s an 18th birthday present for my son and I know he will love it, looks great and very pleased with the efficient service and I was kept informed every step of the way. Will definitely buy from you again

beoordeeld 27/01/2021

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Algemene Beoordeling

beoordeeld 27/01/2021

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Algemene Beoordeling
Fine Seiko watch, great dial and bracelet.

beoordeeld 26/01/2021

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Algemene Beoordeling
Very competitive pricing. Amazingly fast delivery.

The watch is exactly what I was looking for. Well done, would highly recommend.

beoordeeld 26/01/2021

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Algemene Beoordeling
Absolutely gorgeous and elegant watch. It's so pretty, not to heavy or too large on the wrist either.

beoordeeld 25/01/2021

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Algemene Beoordeling
First class service & excellent products.

beoordeeld 25/01/2021

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
1 2 3 4 5 6 Next
Bekijk deze pagina op onze andere sites:
5% korting
Uw eerste bestelling!
Erkende Britse detailhandelaar
Gratis armband aanpassing

Code gekopieerd naar het klembord!

Kopieer de kortingscode.

Beperkte edities en bepaalde merken uitgesloten
Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen
Zie het privacybeleid voor informatie over hoe gegevens worden gebruikt

Klik hier om verder te winkelen
5% kort. x
Chat
Chat
Live chat
WhatsApp
Live Help