Uw winkelmandje is leeg.

Als u heeft geprobeerd om iets aan uw winkelmandje toe te voegen, maar het is nog steeds leeg, dan gebruikt u misschien een browser die geen cookies toestaat. Voor informatie over ons cookiebeleid Klik hier . Let op: de inhoud van uw winkelwagentje wordt maar een korte periode opgeslagen nadat u onze website verlaat.

Als u graag meer hulp heeft of uw bestelling wil plaatsen via de telefoon neem dan contact op met onze klantenservice.

0
Uw Mandje
We gebruiken cookies om de best mogelijke winkelervaring te bieden. Dit stelt ons in staat om onze service te personaliseren, te verbeteren en te monitoren. U kunt deze cookies op elk gewenst moment via uw browserinstellingen blokkeren.
Privacybeleid
✗ DICHTBIJ
9 WARWICK ROAD, KENILWORTH CV8 1HD, Verenigd Koningkrijk

Klantbeoordelingen

Wij waarderen de feedback van onze klanten en horen graag wat mensen waarderen aan hun aankoop, evenals eventuele problemen die ze hebben ondervonden. U kunt ook honderden onafhankelijke reviews zien op het web. Hieronder staan de duizenden productbeoordelingen die  we van tevreden klanten hebben gekregen!

Klik op een titel hieronder om alle beoordelingen voor dat item te zien.

1 2 3 4 5 6 Next
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Algemene Beoordeling
I love the watch so much thanks first classe watches. Great customer service and quick delivery would highly recommened will defiently be buying my next watch soon.

beoordeeld 26/09/2020

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Algemene Beoordeling
This watch has a great design. It’s a very welcome addition to my collection.

beoordeeld 26/09/2020

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Algemene Beoordeling
Very pleased with purchase beautiful watch and excellent price

beoordeeld 26/09/2020

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
5 Value
4 Ease of use
5 Style
5
Algemene Beoordeling
Beautiful watch so pleased with purchase the price was exceptional thank you

beoordeeld 26/09/2020

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Algemene Beoordeling
hi ,i am very pleased with my watch,its beautiful,thank you

beoordeeld 26/09/2020

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Algemene Beoordeling
hi ,i am very pleased with my watch,its beautiful,thank you

beoordeeld 26/09/2020

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Algemene Beoordeling
Got my prospex automatic was delighted excellent quality perfect for any occasion I will be buying more from you guys thank you

beoordeeld 26/09/2020

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Algemene Beoordeling
This watch has a great design. It’s a very welcome addition to my collection.

beoordeeld 25/09/2020

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Algemene Beoordeling
I bought a lovely Rotary ladies watch for my wife which was delivered the next day, unfortunately the face was too small for my wife to see so we returned it free of charge and a prompt refund was given. We then ordered a gents Cambridge watch which she can see and looks great. Excellent service, great prices, will buy from First Class Watches again. Thankyou.

beoordeeld 25/09/2020

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Algemene Beoordeling
Very impressed with the whole process. Website information accurate and true to the selected watch. The arrival if the watch the next day was excellent. Organisation communication very good as was that of delivery company.

beoordeeld 25/09/2020

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
1 2 3 4 5 6 Next
Bekijk deze pagina op onze andere sites:
5% korting
Uw eerste bestelling!
Erkende Britse detailhandelaar
Gratis armband aanpassing

Code gekopieerd naar het klembord!

Kopieer de kortingscode.

Niet geldig bij andere aanbiedingen

Klik hier om verder te winkelen
5% kort. x